کارگاه طراحی برای با هم بودن

کارگاه بین المللی طراحی برای با هم بودن؛ از خانه به شهر

این کارگاه به میزبانی مؤسسه آموزش عالی مازیار با همکاری دانشگاه جنوا و به پشتیبانی مرکز مطالعات و همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  (CISSC)از تاریخ دو تا شش شهریور ماه ۱۳۹۳ به مدت پنج روز برگزار گردید. این کارگاه چهار رشته معماری داخلی، معماری، طراحی شهری و برنامه‌ریزی شهری را هدف قرار می‌داد. اساتید اصلی این کارگاه، از دانشگاه‌های جنوا، تهران، شهید بهشتی، علم و صنعت، تربیت مدرس، مازندران و دانشگاه آزاد اسلامی بوده و شرکت کنندگان، ترکیبی از  حدود هفتاد دانشجوی مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته‌های مربوطه را شکل می‌دادند. در روز اختتامیه به کلیه شرکت کنندگان گواهینامه بین المللی دو امضائی دانشگاه جنوا و مؤسسه آموزش عالی مازیار اهدا شد و محصولات این کارگاه شامل تشریح مطالب درسی مطرح شده در چهار آتلیه معماری داخلی، معماری، طراحی شهری و برنامه‌ریزی شهری و همچنین آتلیه مشترک (با حضور دانشجویان و اساتید هر چهار آتلیه) و طرح‌های نهایی شرکت کنندگان در دوره در کتابی به زبان‌های انگلیسی، ایتالیایی و فارسی در حال تهیه و انتشار است.

امروز چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶ساعت