آیین نودانشجویان مؤسسه به منظور آشنایی دانشجویان جدیدالورود با فضای مؤسسه، پرسنل، پتانسیل و ظرفیت‌های موجود در زمینه‌های علمی، پژوهشی، تحقیقات، فرهنگی و … و همچنین آشنایی مختصر با برخی قوانین مهم در حوزه‌های مختلف در روز پنجشنبه مورخ ۲۳ آبان ماه ۱۳۹۸ در محل سالن اجتماعات مؤسسه با حضور پر شور دانشجویان جدیدالورود، اعضای هیأت علمی، اساتید و مسئولین و کارکنان مؤسسه برگزار شد.

این مراسم با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید، پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، سرود مؤسسه و خیرمقدم آغاز گردید. در ادامه  جناب دکتر سالاریان (رئیس اداره روابط عمومی) و سپس دکتر علی قربانی (سرپرست مؤسسه) در خصوص اهداف تحصیل دانشجویان و نقش آنان برای آینده جامعه و کشور سخنانی ایراد کردند.

موسیقی سنتی مازندرانی از دیگر برنامه‌های این مراسم بود و در ادامه گلدان‌های یادگاری مؤسسه به حضار عزیز تقدیم گردید.

تقویم آموزشی نیمسال اول ۱۳۹۸‌دوشنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۸
تقویم آموزشی نیمسال دوم ۱۳۹۷‌سه شنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۸
اطلاعیه مهم سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص مصوبات پانزدهمین و شانزدهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در رابطه با ...‌شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۷
اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درخصوص چگونگی پذیرش دانشجو صرفاً با سوابق تحصیلی...‌شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۷