اردوی جهادی دانشجویان بسیجی دانشگاه در روستای ورازان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازیار جمعی از دانشجویان بسیجی در قالب گروه جهادی آرمان با مشارکت بسیج دانشجویی شهرستان نور، جهت فعالیت در زمینه‌های عمرانی، پزشکی، ورزشی، فرهنگی و آموزشی و در راستای محرومیت‌زدایی و کمک‌رسانی به مناطق محروم و کم برخوردار در ۲ بازه زمانی ۱۰ روزه از تاریخ ۲۰ الی ۲۹ تیرماه و ۱۰ الی ۱۹ مرداد ماه به «روستای ورازان» شهر بلده اعزام شدند.

مهدی شایسته فرمانده بسیج دانشگاه در این خصوص بیان داشتند: دوره‌های آموزش قرآن و احکام، رنگ‌آمیزی و زیباسازی مدرسه، مشارکت در برپایی یادواره شهدای روستای ورازان توسط برادران و دوره‌های آموزش قرآن و احکام، کامپیوتر، خیاطی، سوزن‌دوزی، نمددوزی، ربان‌دوزی، ساخت وسایل تزئینی و کاردستی، نقاشی، شعر، کتابخوانی، مراسم ویژه سالروز ازدواج امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) و … از جمله فعالیت‌های انجام گرفته توسط خواهران در این اردوی جهادی است.

ایشان افزودند: از دیگر برنامه‌های صورت پذیرفته باید به طرح ویزیت رایگان بیماران (با مشارکت شبکه بهداشت شهرستان نور) و توزیع داروی رایگان، گفتگوی دکتر اعتمادی با اهالی روستا در زمینه مسائل روانشناسی و ارائه خدمات مشاوره‌ای، کنترل فشار خون (با مشارکت جمعیت هلال احمرشهرستان نور)، سخنرانی دکتر حسینی، رئیس مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه درخصوص کارآفرینی و خودکفایی وآمادگی دانشگاه جهت مشارکت در زمینه‌های آموزشی، پژوهشی و مهارتی که زمینه‌ساز ایجاد اشتغال و رونق تولیدات است، توزیع بسته‌های حمایتی و … قابل ذکر است.

مراسم اختتامیه این دوره از اردوهای جهادی دانشگاه با حضور مسئولین دانشگاهی و شهرستانی، دهیار و اعضای محترم شورای اسلامی روستا و اهالی شریف ورازان در تاریخ ۱۹/۰۵/۱۳۹۸ در محل حسینیه این روستا برگزار گردید.

در این برنامه دکترقربانی ضمن سخنرانی در خصوص اهداف و ضرورت برپایی این اردو خاطر نشان کردند: این اردوی جهادی می‌تواند زمینه‌ساز خودسازی و تهذیب نفس در جهت خدمت به مردم شریف ایران، رفع محرومیت‌ها و همچنین در محورهای توسعه و پیشرفت حوزه‌های عمرانی، فرهنگی، آموزشی و … گام‌های مؤثری را بردارند.

در پایان از برگزارکنندگان این برنامه و مسئولین و اهالی شریف روستا که به نوعی در این کار خیر مشارکت داشته‌اند تقدیر و قدرانی بعمل آمد.

تقویم آموزشی نیمسال اول ۱۳۹۸‌دوشنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۸
تقویم آموزشی نیمسال دوم ۱۳۹۷‌سه شنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۸
اطلاعیه مهم سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص مصوبات پانزدهمین و شانزدهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در رابطه با ...‌شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۷
اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درخصوص چگونگی پذیرش دانشجو صرفاً با سوابق تحصیلی...‌شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۷