با توجه به درخواست دانشگاه فني و حرفه اي و مؤسسات آموزش عالي غيردولتي- غيرانتفاعي مبني بر عدم تكميل ظرفيت پذيرش رشته‌هاي تحصيلي آزمون دوره هاي كارداني نظام جديد (دانشگاه فني و حرفه اي و موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي) سال 1395 ، سازمان سنجش آموزش كشور بدين‌وسيله به اطلاع كليه داوطلبان علاقمند به تحصيل در رشته‌هاي تحصيلي موسسات فوق (اعم از داوطلباني كه در آزمون مذكورثبت‌نام نموده و يا ننموده‌اند) مي‌رساند كه براي ثبت‌نام در رشته‌هاي تحصيلي متناسب با نوع مدرك ديپلم خود در شاخه هاي فني و حرفه اي يا كاردانش، مي‌توانند با مراجعه به آموزشكده هاي فني و حرفه اي تحت پوشش دانشگاه فني و حرفه اي و يا موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي، از رشته‌هاي پذيرنده دانشجو در اين مرحله اطلاع حاصل نموده و با همراه داشتن مدارك ذيل و با توجه به موارد مربوط از تاريخ 95/8/16 لغايت 95/9/16 نسبت به ثبت نام خويش در رشته مورد تقاضا اقدام نمايند.
1-در اين مرحله ، پذيرش دانشجو براي آموزشكده هاي فني و حرفه اي تحت پوشش دانشگاه فني و حرفه اي منحصراً در رشته هاي تحصيلي پذيرش صرفاً براساس سوابق تحصيلي (معدل كل ديپلم) مندرج در دفترچه راهنماي ثبت نام و انتخاب رشته و اطلاعيه هاي آزمون مربوط و براي موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي در كليه رشته هاي تحصيلي (پذيرش با آزمون و همچنين رشته‌هاي پذيرش براساس سوابق تحصيلي) مندرج در دفترچه راهنما و اطلاعيه هاي مربوط صورت مي پذيرد.
2-كليه متقاضيان مي‌بايست حداكثر تا تاريخ 1395/6/31 داراي مدرك ديپلم نظام قديم (چهارساله) هنرستان، و يا ديپلم نظام جديد در شاخه هاي فني و حرفه اي و يا كاردانش باشند. لازم است كنترل اين مدارك با دقت نظر بالا صورت گيرد.
تبصره: در صورتي كه تشكيل كلاس براي نيمسال دوم سال تحصيلي 96-95 باشد ثبت‌نام از داوطلباني كه تا تاريخ 95/10/30 مدرك تحصيلي ديپلم خود را اخذ مي‌نمايند، به صورت مشروط و با شروع تحصيل از بهمن‌ماه 95 پس از ارائه مدرك مربوط بلامانع است.
3- كليه داوطلبان مي‌بايست در زمان ثبت‌نام از طريق مؤسسه مربوط، بابت هزينه ثبت‌نام نسبت به پرداخت مبلغ 180.000 (يكصد و هشتاد هزار) ريال از طريق سيستم پرداخت الكترونيكي در سايت سازمان اقدام نمايند.
4- هرداوطلب منحصراً مجاز است كه يكي از كدرشته محلهاي مربوط را متناسب با مدرك ديپلم خود كه در جدول شماره 4 دفترچه راهنماي ثبت نام و شركت درآزمون فوق مشخص شده است انتخاب نمايد. بديهي است داوطلباني كه به هر دليل دررشته اي غير از رشته متناسب با نوع ديپلم خود در اين مرحله ثبت نام و شركت نمايند و پذيرفته شوند، قبولي آنان در هر مرحله اي كه باشند لغو خواهد شد.
5- هر داوطلب مي‌تواند صرفاً متقاضي يك كدرشته محل در يك موسسه باشد. بديهي است در صورت ارسال مشخصات فرد و يا افراد در دوكدرشته و يا در دو مؤسسه، اطلاعات وي از بانك اطلاعاتي پذيرفته‌شدگان هر دو محل حذف خواهد شد.
6- كليه متقاضيان«مرد»مي‌بايست درزمان ثبت‌نام و شركت دراين مرحله از پذيرش دانشجو،از نظر نظام وظيفه منعي براي ادامه تحصيل نداشته باشند.
7- پس از انجام ثبت‌نام، افراد به عنوان پذيرفته شده مشروط (در موسسه‌اي كه به آن مراجعه نموده اند) تلقي مي‌شوند و شروع به تحصيل آنان تا زمان تاييد نهايي اين سازمان بصورت مشروط خواهد بود.
مدارك مورد نياز:
1- اصل‌‌ مدرك ‌‌ديپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌جديد يا گواهي‌ ‌موقت‌ ‌پايان ‌‌تحصيلات‌ متوسطه‌ نظام‌جديد دريكي‌ از شاخه‌هاي‌ كاردانش‌ يا فني‌ و حرفه‌اي مبني‌ برگذراندن كليه واحدهاي درسي‌ دردوره ‌سه‌ساله‌،كارورزي وكارآموزي حداكثر تا پايان‌ شهريورماه سال‌ 1395.
2- اصل‌ مدرك‌ ديپلم‌ يا گواهي‌ موقت‌ پايان‌ تحصيلات‌ نظام‌قديم ‌(هنرستان) مبني‌ برگذراندن‌ كليه‌ دروس‌ چهارساله.
3- اصل‌ شناسنامه‌ و دو برگ‌ كپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آن.‌
4- اصل كارت ملي و دو برگ تصوير پشت و روي آن.
4- شش قطعه‌ عكس‌ 4×3 تمام‌ رخ‌ تهيه‌ شده‌ درسال‌جاري‌.
5- مدرك وضعيت نظام وظيفه (براي برادران).
6- ارائه رسيد درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم به موسسه محل قبولي (درخواست تاييديه تحصيلي از دفاتر پيشخوان دولت مي‌بايست اقدام شود).

پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد در آزمون سال ۹۶‌شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۶
تقویم آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۷-۹۶ (انتخاب واحد وحذف واضافه)‌یکشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۶
فراخوان پذیرش دانشجویان مقطع کارشناسی در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون استعدادهای درخشان...‌چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۶
اطلاعیه مهم اخذ واحد نیمسال تابستان ۹۶‌یکشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۶