*اطلاعیه مهم*

دانشجویان گرامی برای شرکت در امتحانات نیمسال جاری که در بازه ۲۴ /۱۰/۱۳۹۹ لغایت ۱۱/۱۱/۹۹  برگزار می شود به نکات زیر توجه فرمائید:

۱ ابتدا باید رمز ورود قبلی را از صفحه خود   (قسمت تغییر رمز ورود) تغییر دهید و مشکل مالی را برطرف نمایید و کارت ورود به جلسه امتحان را دریافت نمائید.

۲وارد آدرس سایت  samalive.ir شده ، روی گزینه سما سامانه  کلیک کنید سپس نوع دانشگاه را   غیرانتفاعی و  نام  موسسه مازیار  را انتخاب نمایید و با کاربری و رمز خود وارد شوید.

۳پس از ورود  به سامانه  sama live  باید روی لینک عضویت درس های موجود کلیک کرده و عضو شوید تا گزینه امتحان برای شما  فعال گردد.

۴-  راهنمایی را که قبل از باز شدن سوالات برای شما نمایش داده می شود با دقت مطالعه فرمایید.

۵-گزینه باز شدن امتحان را انتخاب کرده تا فایل تصویری سوالات نمایش داده شوند.

۶- به دلیل احتمال بروز  برخی مشکلات مانند قطعی اینترنت سوالات را ذخیره کنید.

*۷- توجه فرمائید تأکید می شود پاسخ سوالات را فقط به آدرس ایمیل استاد مربوطه بفرستید و از ارسال آن اطمینان حاصل کنید.

۸-پس از دریافت سوالات روی گزینه پایان امتحان کلیک کنید تا نام شما به عنوان شرکت کننده در امتحان ثبت شود .

۹- فایل های ارسالی را با نام و نام خانوادگی و نام درس بارگذاری نمایید.

موفق و پیروز باشید

واحد آموزش

اطلاعیه امتحانات‌دوشنبه 11 ژانویه 2021
فرم درخواست دفاع‌پنج‌شنبه 10 دسامبر 2020