اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره تكميل ظرفيت پذيرش رشته هاي تحصيلي دانشگاه فني و حرفه‌اي و مؤسسات آموزش عالي غيردولتي – غيرانتفاعي درآزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسـته سال 1395

با توجه به درخواست دانشگاه فني و حرفه‌اي و مؤسسات آموزش عالي غير دولتي- غيرانتفاعي مبني بر عدم تكميل ظرفيت پذيرش رشته‌هاي تحصيلي مربوط در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1395، سازمان سنجش آموزش كشور بدين‌وسيله به اطلاع كليه داوطلبان علاقه‌مند به تحصيل در رشته‌هاي تحصيلي مؤسسات فوق (اعم از داوطلباني كه در آزمون مذكور ثبت‌نام نموده و يا ثبت‌نام ننموده‌اند) مي‌رساند كه براي ثبت‌نام در رشته‌هاي تحصيلي مورد علاقه مي‌توانند با مراجعه به دانشكده‌ها و آموزشكده‌هاي فني و حرفه‌اي و كشاورزي تحت پوشش دانشگاه فني و حرفه‌اي و يا مؤسسات آموزش عالي غيردولتي – غير انتفاعي، از رشته‌هاي پذيرنده دانشجو در اين مرحله اطلاع حاصل نموده و با توجه به توضيحات ذيل و با به همراه داشتن مدارك مندرج در اين اطلاعيه، از تاريخ 1395/8/2 لغايت 1395/9/2 به مؤسسه آموزش عالي محل پذيرش رشته تحصيلي مورد تقاضا مراجعه نمايند.

1- در اين مرحله، پذيرش دانشجو براي دانشكده‌ها و آموزشكده‌هاي فني و حرفه‌اي و كشاورزي تحت پوشش دانشگاه فني و حرفه‌اي منحصراً در رشته‌هاي تحصيلي پذيرش براساس سوابق تحصيلي (معدل كل دوره كارداني) مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌نام و انتخاب رشته‌هاي تحصيلي و اطلاعيه‌هاي آزمون مربوط و براي مؤسسات آموزش عالي غير دولتي – غير انتفاعي در كليه رشته‌هاي تحصيلي (اعم از رشته‌هاي تحصيلي پذيرش با آزمون و رشته‌هاي تحصيلي پذيرش براساس سوابق تحصيلي «معدل كل دوره كارداني») مندرج در دفترچه راهنما و اطلاعيه‌هاي مذكور صورت مي پذيرد.

2- كليه متقاضيان مي‌بايست حداكثر تا تاريخ 1395/6/31 داراي مدرك كارداني (فوق ديپلم) باشند. لازم است كنترل اين مدارك با دقت نظر بالا صورت گيرد.

تبصره: در صورتي كه تشكيل كلاس براي نيمسال دوم سال تحصيلي 96-1395 باشد، ثبت‌نام از داوطلباني كه تا تاريخ 1395/10/30 مدرك تحصيلي كارداني (فوق ديپلم) خود را اخذ مي‌نمايند، به صورت مشروط و با شروع تحصيل از بهمن‌ماه 1395 پس از ارائه مدرك مربوط بلامانع است.

3- كليه داوطلبان مي‌بايست در زمان ثبت‌نام از طريق مؤسسه مربوط، بابت هزينه ثبت‌نام نسبت به پرداخت مبلغ 230.000 (دويست و سي هزار) ريال از طريق سيستم پرداخت الكترونيكي در سايت سازمان اقدام نمايند.

4- هر داوطلب منحصراً مجاز است كه يكي از كد رشته‌محل‌هاي مربوط را كه در دفترچه راهنماي ثبت‌نام و انتخاب رشته‌هاي تحصيلي و اطلاعيه‌هاي آزمون مربوط مشخص شده است انتخاب نمايد.

5- هر داوطلب مي‌تواند صرفاً متقاضي يك كدرشته محل در يك مؤسسه باشد. بديهي است در صورت ارسال مشخصات فرد و يا افراد در دو كدرشته و يا در دو مؤسسه، اطلاعات وي از بانك اطلاعاتي پذيرفته‌شدگان هر دو محل حذف خواهد شد.

6- كليه متقاضيان«مرد» مي‌بايست در زمان ثبت‌نام و شركت دراين مرحله از پذيرش دانشجو، از نظر نظام وظيفه منعي براي ادامه تحصيل نداشته باشند.

7- پس از انجام ثبت‌نام، افراد به عنوان پذيرفته شده مشروط (در مؤسسه‌اي كه به آن مراجعه نموده‌اند) تلقي مي‌شوند و شروع به تحصيل آنان تا زمان تأييد نهايي اين سازمان به‌صورت مشروط خواهد بود.

مدارك مورد نياز:

1- اصل شناسنامه و يك برگ تصوير از تمام صفحات آن.

2- اصل كارت ملي و دو برگ تصوير پشت و روي آن.

3- شش قطعه عكس تمام رخ 4×3 تهيه شده درسال جاري.

4- مدرك‌ ‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه (براي برادران).

5- اصل حكم مرخصي سالانه براي كارمندان دولت يا موافقت رسمي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع.

6- اصل يا گواهي مدرك كارداني (فوق ديپلم).

7- اصل ‌حكم ‌استخدامي و يا گواهي كارمندان رسمي و يا پيماني وزارتخانه‌ها‌، سازمان‌ها و ارگان‌هاي دولتي.

8- تأييديه تسويه حساب با صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري.

9- ثبت‌نام و ادامه تحصيل دارندگان مدرك معادل كارداني كه داراي شرايط مندرج در دفترچه راهنماي اين آزمون باشند، بلامانع است.

10- ثبت‌نام و ادامه تحصيل دارندگان مدرك كارشناسي ناپيوسته كه داراي شرايط مندرج در دفترچه راهنماي اين آزمون باشند، بلامانع است.

ضمناً داوطلبان گرامي مي‌توانند سؤالات خود را با بخش پاسخگويي اينترنتي پايگاه اطلاع‌رساني سازمان به نشاني: www.sanjesh.org و يا با شماره‌ تلفن گوياي‌: 42163 (كد 021) در ميان بگذارند و از مراجعه حضوري به اين سازمان خودداري فرمايند.

اتوبوس تهران روز پنجشنبه ساعت ۷‌دوشنبه ۸ آبان ۱۳۹۶
پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد در آزمون سال ۹۶‌شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۶
تقویم آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۷-۹۶ (انتخاب واحد وحذف واضافه)‌یکشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۶
فراخوان پذیرش دانشجویان مقطع کارشناسی در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون استعدادهای درخشان...‌چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۶