*اطلاعیه مهم*

دانشجویان گرامی برای شرکت در امتحانات نیمسال جاری که در بازه ۱۴۰۰/۱۰/۲۵ لغایت ۱۴۰۰/۱۱/۷  برگزار می شود به نکات زیر توجه فرمائید:

۱- ابتدا باید رمز ورود قبلی را از صفحه خود   (قسمت تغییر رمز ورود در سامانه سما) تغییر دهید و پس از تسویه مالی نسبت به دریافت کارت ورود به جلسه امتحان اقدام نمائید.

۲-جهت شرکت در امتحانات وارد آدرس سایت  samalive.ir شده ، روی گزینه سما سامانه  کلیک کنید سپس نوع دانشگاه را   غیرانتفاعی و  نام  موسسه مازیار  را انتخاب نمایید و با کاربری و رمز خود وارد شوید.

۳-پس از ورود  به سامانه  sama live  باید روی لینک عضویت درس های موجود کلیک کرده و عضو شوید تا گزینه امتحان برای شما  فعال گردد.

۴-  راهنمایی را که قبل از باز شدن سوالات برای شما نمایش داده می شود با دقت مطالعه فرمایید.

۵-گزینه باز شدن امتحان را انتخاب کرده تا فایل تصویری سوالات نمایش داده شوند.

۶- به دلیل احتمال بروز  برخی مشکلات مانند قطعی اینترنت سوالات را ذخیره کنید.

۷توجه فرمائید تأکید می شود پاسخ سوالات را علاوه بر ارسال به آدرس ایمیل استاد، در خود سامانه ی برگزاری امتحانات (SAMALIVE.IR) نیز بارگزاری نموده و  از ارسال آن اطمینان حاصل کنید.لازم به ذکر است بعد از اتمام زمان امتحان هیچ پاسخنامه ای پذیرفته نمی شود.

(لطفا از ارسال پاسخنامه ها به شماره واتس اپ دانشگاه و استاد مربوطه  خودداری فرمایید چون این پاسخنامه ها بررسی نخواهند شد.)

۸-پس از دریافت سوالات روی گزینه پایان امتحان کلیک کنید تا نام شما به عنوان شرکت کننده در امتحان ثبت شود .

۹- فایل های ارسالی را با نام و نام خانوادگی و نام درس بارگذاری نمایید.(لطفا این نکته مهم را رعایت بفرمایید.)

در روزهای برگزاری امتحانات درصورت داشتن هر گونه مشکلی لطفا با آموزش تماس بگیرید.(۰۱۱۴۴۹۰۴ داخلی های ۱۰۷،۱۰۸ و ۱۱۹)

موفق و پیروز باشید

واحد آموزش