بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم بدهی وام های دانشجویی صندوق رفاه و تقسیط بدهی فارغ‌التحصیلان از ۲۰ مرداد تا ۱۰ شهریور

مشاور وزیر و رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم اعلام کرد: طرح بخشودگی پنجاه تا صد در صدی جرایم بدهکاران معوق صندوق رفاه دانشجویان و تقسیط مجدد بدهی آنان از امروز ۲۰ مرداد آغاز و تا ۱۰ شهریورماه ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، ذوالفقار یزدان مهر با اعلام این خبر اظهار داشت: صندوق رفاه دانشجویان در راستای اجرای سیاست خدمات رسانی توأم با کرامت انسانی به دانشجویان و دانش آموختگان و برای مراعات و رفاه حال دانش آموختگان بدهکار و فراهم ساختن تسهیلاتی جهت بازپرداخت بدهی بدهکاران معوق و با توجه به فرا رسیدن اعیاد بزرگ قربان و غدیر، طرح بخشودگی ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی جرایم بدهکاران به صندوق رفاه دانشجویان و تقسیط مجدد بدهی آنان را اجرا می کند.

وی افزود: در اجرای این طرح دو گزینه برای دانش آموختگان در نظر گرفته شده است، در گزینه اول، دانش آموختگان می توانند با بازپرداخت کل بدهی خود به صورت یکجا از بخشش صد در صدی جرایم بهره مند شوند.

یزدان مهر در ادامه گفت: در گزینه دوم دانش آموختگان می توانند با بازپرداخت ۵۰ درصد از جریمه خود از بخشودگی مابقی جریمه و تقسیط مجدد کل بدهی در ۶ ماه برخوردار شوند و افرادی که از این گزینه استفاده کرده و دفترچه اقساط جدید ۶ ماهه دریافت می کنند در صورتی که ۳ قسط آنها معوق شود، ۵۰ درصد جریمه بخشیده شده لغو و مجدداً به سرجمع بدهی آنها اضافه می شود.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان در پایان افزود: دانش آموختگان جهت استفاده از این طرح می توانند صرفاً با مراجعه به پرتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به آدرس bp.swf.ir و انتخاب گزینه طرح بخشودگی از مزایای آن بهره مند شوند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت صندوق رفاه دانشجویان به نشانی swf.ir راجعه نمایید.

دستور العمل جدید استفاده از وام دانشجویی‌سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷
فراخوان پذیرش دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون استعدادهای درخشان‌چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۹۷
اطلاعیه تعطیلات تابستانه‌چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۹۷
تقویم آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸-۹۷ (انتخاب واحد وحذف واضافه)‌سه شنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۷