“ما می‌توانیم” فقط یک شعار نیست …
جهادگران مازیار باری دیگر این شعار را در عمل به اثبات رساندند

در سایه الطاف بی کران الهی و به همت جمعی از جهادگران بسیج دانشجویی اردوی جهادی مؤسسه از ۹ تا ۱۹ تیر ماه ۱۳۹۶ در روستای احمدآباد کلیج محمودآباد برگزار گردید.
"میل خدمت به مردم و تحمل سختی‌های آن، نقطه ای نورانی در باطن انسان است؛ آن را هر چه می توانید در جان خود گسترش دهید و نگذارید آفت ها: سودجوئی، خودنمایی، تنبلی و … آن را گِل‌اندود کند.
[امام خامنه ای – ۲۸/۰۵/۱۳۹۲]

به گزارش روابط عمومی مؤسسه، اردوی جهادی ۹۶ مؤسسه با حضور بیش از ۲۰ نفر از دانشجویان، کارکنان، اساتید و اعضای بسیج دانشجویی شهرستان، در روستای احمدآباد کلیج محمودآباد برگزار گردید. علیزاده روند اجرای این اردو را مطلوب توصیف کردند و بیان داشتند به لطف پروردگار و همت و غیرت جهادگران اهداف این دوره از اردوهای جهادی مؤسسه محقق گردید.
رئیس اداره روابط عمومی مؤسسه مهمترین اهـداف این اردوی جهادی را؛ جهاد با نفس، خودسازی درونی، سازندگی و محرومیت‌زدایی، غنی‌سازی اوقات فراغت، تقویت و ترویج فرهنگ جهـادی، خدمت‌رسانی رایگان و رفع نیازهای فرهنگی، آموزشی و درمانی این روستـا بر شمردند.
ایشان در این خصوص بیان نمودند؛ به طور نسبی به همه اهداف از پیش تعیین شده از برگزاری این اردوها نائل آمدیم و با همیاری و مهمان نوازی اهالی محترم، دهیار و شورا، مسئولان مدرسه باقرالعلوم برپایی این اردو با سهولت بیشتری برپا گردید و در ادامه افزودند به طور کلی می‌توان ادعا کرد که جهادگران ما متشکل از دانشجویان، اساتید و کارکنان مؤسسه و اعضای بسیج دانشجویی شهرستان نور در این دور از اردوها کارنامه قابل قبولی به جای گذاشتند.
وی با ابراز تشکر از جهادگران مؤسسه خاطر نشان کرد: علی‌رغم گرمای طاقت فرسای این فصل گروه جهادی در سخت‌ترین شرایط حتی کوچکترین اعتراض و شکایتی نداشتند و با تحمل شرایط نامساعد آب و هوایی، به بهترین نحو ممکن در زمینه‌های آموزشی، فرهنگی و درمانی به مردم این روستا خدمات جهادی ارائه کردند.

ایشان همچنین افزودند: اردوهای جهادی در مناطق دورافتاده و محروم علاوه بر مزیت‌های فراوانی که به همراه دارد بهترین بستر برای تربیت مدیران انقلابی برای جامعه است.
اردوی جهادی برای هر شخص تعریف خاصی دارد یـکی آن را آمیزه‌ای از عشق و ایمان برای خدمت‌رسانی به همنوع درمناطق محروم و دیگری آن را آزمونی برای سنجش خود می‌بیند و می‌توان گفت که اردوهای جهادی تمرینی برای جهاد در زندگی است.
علیزاده درباره خدمات ارائه شده توسط جهادگران این مؤسسه در این روستا گفتند: این خدمات در زمینه های آموزشی، فرهنگی و درمانی اجرایی شد و از جمله این فعالیت ها را می توان در؛
– برپایی یادواره شهدای روستای احمداباد کلیج
– رنگ آمیزی دیوار محوطه و دیوارهای مدرسه باقرالعلوم
– برگزاری کارگاه های آموزشی قرآن، احکام، ریاضی، نقاشی، بافندگی
– برگزاری مسابقات ورزشی
– دیدار با خانواده های شهداء و کم بضاعت روستا
– طرح ویزیت و توزیع داروی رایگان برای بیش از ۱۵۰ بیمار
– برگزاری کارگاه روانشناسی آسیب های اجتـماعی برای خانواده ها
و … بر شمرد.

مرسم اختتامیه این اردو در ۱۹ تیر ماه با حضور دانشجویان، رئیس، کارکنان و اساتید مؤسسه، مسئول بسیج دانشجویی شهرستان نور، مسئولین محلی و اهالی محترم روستای احمدآباد کلیج در مکان مسجد این روستا برگزار گردید و در پایان آن از زحمات شورا و دهیار و دکتر نوریان، دکتر جهانگیری، آقای علی پور و سایر دست اندر کاران برپایی این اردو تقدیر به عمل آمد.

پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد در آزمون سال ۹۶‌شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۶
تقویم آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۷-۹۶ (انتخاب واحد وحذف واضافه)‌یکشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۶
فراخوان پذیرش دانشجویان مقطع کارشناسی در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون استعدادهای درخشان...‌چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۶
اطلاعیه مهم اخذ واحد نیمسال تابستان ۹۶‌یکشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۶