به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری امام حسین (ع) مراسم عزاداری در روز سه شنبه هشتم ماه محرم برابر با ۲۷/۰۶/۹۷ در سالن اجتماعات دانشگاه مازیار برگزار شد، در این مراسم کلیه کارکنان و عده ای از اساتید و تنی چند از دانشجویان کانون بسیج دانشجویی در کنار رئیس دانشگاه در سالن حضور یافتند.

مراسم با قرائت کلام الله مجید شروع شد، در ابتدا آقای دکتر روحانی (معاون آموزشی دانشگاه) پیرامون عظمت عاشورای حسینی  و ریشه تاریخی مرثیه سرایی سخنان مبسوطی ایراد و سخنرانی ایشان با خواندن اشعار معروف محتشم کاشانی در مورد عاشورای حسینی خاتمه یافت.

سپس آقای هاشمی (مدیر حراست دانشگاه) به مدیحه سرایی پرداخته و مراسم با مرثیه خوانی ایشان و  سینه زنی حضار ادامه یافت و در پایان مراسم از همه  شرکت کنندگان با شیر داغ و خرما و کیک پذیرایی به عمل آمد.

اطلاعیه مهم سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص مصوبات پانزدهمین و شانزدهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در رابطه با ...‌شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۷
اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درخصوص چگونگی پذیرش دانشجو صرفاً با سوابق تحصیلی...‌شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۷
تقویم آموزشی نیمسال دوم ۱۳۹۷‌شنبه ۱ دی ۱۳۹۷
ثبت نام جدید ارشد‌پنج شنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۷