کارگاه آموزشی آسیب های اجتماعی برای فرهنگیان چمستان

اعتمادی، مشاور روانشناسی مؤسسه از همکاری در برگزاری کارگاه آموزشی آسیب های اجتماعی، ویژه فرهنگیان شهر چمستان خبر داد.
کارگاه آموزشی آسیب های اجتماعی در روز شنبه ۱۰/۰۴/۱۳۹۶ با سخنرانی آقای اعتمادی مسئول مرکز مشاوره مؤسسه در نمازخانه اداره آموزش و پرورش چمستان با حضور فرهنگیان محترم بخش چمستان برگزار شد.
اعتمادی در این کارگاه آموزشی به آسیب های اجتماعی پر رنگ جامعه چون؛ اعتیاد، نگرش ها و روابط و عادت های نادرست و … اشاره و بر لزوم اهمیت و تاثیرگذاری فعالیت فرهنگیان محترم بر جامعه و همچنین لزوم ایجاد آگاهی و نگرش مثبت در جوانان تاکید کردند.
ایشان در ادامه شناخت آسیب هـای اجتماعی به خصوص در رابطه با مواد مخدر و نحوه پیشگیری از آن در بین جوانان، نوجوانان و … را برای خانواده ها مهم ارزیابی کردند و ریشه یابی برای شناخت دلائل بروز این آسیب ها در اجتماع را برای مصون ماندن از خطرات و آسیب های احتمالی، امری ضروری دانستند.
اعتمادی آگاهی هـای عمومی، اطلاع رسانی و  افکارسنجی  را در کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه پرداختند و بیان داشتند: آسیب های اجتماعی زیربنای بسیاری از مشکلات و جرایم موجود در جامعه است و این موضوع باید با دریافت مشاوره تخصصی و عمومی، فرهنگ سازی، آگاهی بخشی و اطلاع رسانی کاهش یابد.
در پایان ایشان بار دیگر بر لزوم نقش خانواده ها و فرهنگیان در کاهش این آسیب ها اشاره کردند و از دست اندرکاران این مراسم به سبب توجه به آسیب های اجتماعی بخصوص در زمینه مواد مخدر قدردانی نمودند.

اتوبوس تهران روز پنجشنبه ساعت ۷‌دوشنبه ۸ آبان ۱۳۹۶
پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد در آزمون سال ۹۶‌شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۶
تقویم آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۷-۹۶ (انتخاب واحد وحذف واضافه)‌یکشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۶
فراخوان پذیرش دانشجویان مقطع کارشناسی در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون استعدادهای درخشان...‌چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۶