تقویم آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۸-۹۷ (انتخاب واحد وحذف واضافه)

تقویم آموزشی نیمسال دوم  98-97

با تاخیر،کلیه رشته ها ،مقاطع تحصیلی و وروردی ها

۱۳و۱۴ بهمن ماه ۹۷

۳۰ بهمن ماه ۹۷

دانشجویان عزیز لطفا به موارد زیر توجه فرمائید:

1. کلیه دانشجویان می بایست نسبت به پرداخت شهریه به صورت آنلاین از طریق سیستم آموزش اقدام نمایند.
  2. مسئولیت عدم اطلاع از آئین نامه آموزشی بر عهده دانشجو می باشد.(آئین نامه های مربوطه در سایت دانشگاه در قسمت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی موجود می باشد.)
  3. کلیه دانشجویان ملزم به اخذ حداقل واحد می باشند (حداقل واحد مقطع ارشد ۸ و بقیه مقاطع ۱۲ واحد می باشد.) درضمن دانشجویانی که جمع واحد باقیمانده آنها کمتر از حداقل واحد می باشد ملزم به اخذ تمام واحدهای باقیمانده می باشند.
  4. دانشجویانی که مشکل اخراجی یا اتمام سنوات دارند باید برای رفع مشکل خود به اداره آموزش مراجعه نمایند.(لازم به ذکر است برای دانشجویان ارشد اگر درخواست تمدید سنوات در ابتدای نیمسال انجام نشود با درخواست مجوز آنان از طرف دانشگاه مازندران موافقت نمی شود.)
  5. دانشجویانی که نیمسال قبل را مهمان بوده اند باید جهت ارسال ریزنمرات خود به دانشگاه مازیار اقدام نمایند تا انتخاب واحد آنها با مشکل مواجه نشود.
  6. لازم به ذکر است  دانشجویی که تنها دو درس (نظری) باقیمانده دارد می تواند دروس را به صورت معرفی به استاد بگذراند.(مراجعه به کارشناس گروه)

تقویم آموزشی نیمسال دوم ۱۳۹۷‌سه شنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۸
اطلاعیه مهم سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص مصوبات پانزدهمین و شانزدهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در رابطه با ...‌شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۷
اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درخصوص چگونگی پذیرش دانشجو صرفاً با سوابق تحصیلی...‌شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۷