پیرو انتشار دفترچه راهنمای ثبت‌نام در آزمون‌ کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۸ در تمامی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی، بدینوسیله به اطلاع کلیه داوطلبان ثبت‌نام کننده در آزمون مذکور می‌رساند که به منظور فراهم نمودن تسهیلات برای آن دسته از داوطلبانی که در زمان مقرر (از تاریخ ۱۶/۹/۹۷ لغایت ۲۵/۹/۹۷) در آزمون مزبور ثبت‌نام نموده‌اند می‌رساند، اطلاعات ثبت‌نامی داوطلبان از روز یکشنبه مورخ ۲۸/۱۱/۹۷ لغایت روز چهارشنبه مورخ ۱/۱۲/۹۷ بر روی پایگاه اطلاع رسانی این سازمان به نشانی زیر قرار خواهد گرفت.

www.sanjesh.org

لذا کلیه متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما، نسبت به مشاهده و کنترل اطلاعات ثبت‌نامی خود اقدام و در صورت تمایل نسبت به ویرایش اطلاعات اقدام نمایند.

ضمناً به منظور مساعدت و همراهی با داوطلبانی که در مهلت مقرر موفق به ثبت‌نام در آزمون نگردیده‌اند، ترتیبی اتخاذ گردیده که در بازه زمانی فوق (۹۷/۱۱/۲۸ لغایت ۹۷/۱۲/۰۱) این دسته از متقاضیان نیز بتوانند نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.

تقویم آموزشی نیمسال دوم ۱۳۹۷‌سه شنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۸
اطلاعیه مهم سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص مصوبات پانزدهمین و شانزدهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در رابطه با ...‌شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۷
اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درخصوص چگونگی پذیرش دانشجو صرفاً با سوابق تحصیلی...‌شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۷
ثبت نام جدید ارشد‌پنج شنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۷