اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درخصوص تاریخ ثبت‌نام و انتخاب رشته آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۹

بدین وسیله به اطلاع کلیه متقاضیان ثبت‌نام و شرکت در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۹ می‌رساند که ثبت‌نام برای شرکت در این آزمون منحصراً به صورت اینترنتی از روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۲/۱۷ آغاز و تا روز ‌سه‌شنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۲/۲۳ ادامه خواهد یافت. لذا کلیه متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبت‌نام، به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش به نشانی: www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و شرکت در آزمون مذکور اقدام نمایند. با توجه به اینکه ثبت‌نام و انتخاب رشته در این آزمون، در یک مرحله انجام می‌شود، داوطلبان می‌بایست همزمان با ثبت‌نام، نسبت به درج رشته محل‌های تحصیلی خود در فرم تقاضانامه اینترنتی با توجه به رشته‌های اعلام شده در دفترچه راهنما، اقدام نمایند.

اطلاعیه تکمیلی و همچنین دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته، همزمان با شروع ثبت‌نام در روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۲/۱۷ بر روی پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان قرار خواهد گرفت. داوطلبان لازم است برای اطلاع از شرایط و ضوابط شرکت در این آزمون و نوع پذیرش رشته‌های امتحانی (با آزمون و یا براساس سوابق تحصیلی «بدون آزمون»)، دفترچه راهنمای مذکور را به دقت مطالعه نمایند.

اطلاعیه آزمون مجازی نیمسال ۹۸۲‌شنبه 27 ژوئن 2020
زمانبندی ثبت‌نام و انتخاب رشته آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۹‌سه‌شنبه 5 می 2020
تغییر زمان امتحانات دوشنبه – ۱۶ دی ۱۳۹۸‌یکشنبه 5 ژانویه 2020
تقویم آموزشی نیمسال اول ۱۳۹۸‌دوشنبه 1 جولای 2019