مدرسه ایتالیایی مازیار رویان

نماینده مدرسه ایتالیایی تهران " پیترو دلا واله " و دوره های زبان ایتالیایی

دوره های زبان ایتالیایی مدرسه ایتالیایی مازیار طبق مدرسه ایتالیایی تهران از ترمهای (QCER ( پیروی می کنند.

که به زبان انگلیسی Common European Framework of Reference for Languages (CEFR)  – که سیستمی تشریحی است برای ارزشیابی مهارت ها و توانایی افرادی که یک زبان خارجی اروپایی را مطالعه می کنند.

لول های ششگانه (A1-A2-B1-B2-C1-C2) در تمام اروپا و در قاره های دیگر بعنوان معیار و مرجع اساتید زبان جهت آماده سازی مواد درسی و تعیین سطح زبان مورد استفاده قرار می گیرند.

شرایط و زمانبندی دوره های مدرسه ایتالیایی رویان :

متقاضیان باید حداقل ۱۸ سال داشته باشند. ثبت نام دوره های زبان ایتالیایی ازطریق شماره تماس ۰۱۱۴۴۵۱۰۳۲ و ۰۹۳۸۱۸۰۵۱۳۱ می باشد.

متقاضیان باید برای ثبت نام شماره ملی و فایل عکس جدید خود را از قبل آماده داشته باشند و نام و نام خانوادگی خود را  و تمامی اطلاعات را فقط به لاتین و دقیقا مطابق گذرنامه به همراه عکس۳*۴ تحویل کارشناس مربوطه بدهند.

کتابها و سی دی ها در مدرسه تهیه می شوند و همانها نیز در بیشتر دانشگاه های ایتالیایی برای خارجی ها مورد استفاده قرار می گیرند که محتوای آنها بسیار متنوع و جالب می باشند و در زندگی روزمره مورد استفاده قرار می گیرند.

تمامی دوره ها با یک امتحان کتبی و شفاهی که شامل مباحث کتاب و فعالیت های کلاسی کار شده است به پایان می رسند.

امتحان های پایانی ترم B1  شرط لازم برای اخذ ویزای تحصیلی و تحصیل در دانشگاه های ایتالیا می باشند. به همین دلیل امتحان از طرف دانشگاه Siena  برگزار می شود.

مدرک CILS  مدرک رسمی است که نشان دهنده سطح شناخت و توانایی استفاده فرد از زبان ایتالیایی است. و از طرف دانشگاه پس از گذراندن امتحان آن ارائه می شود. از طریق این مدرک مرکزCILS  (چیلز) شناخت زبان ایتالیایی را با روش های علمی می سنجد.

کسانی که موفق به گذراندن ترم B1  می شوند مدرک B1  چیلز را از دانشگاه زبان های خارجی  Siena دریافت خواهند کرد.

امتحان پایانی  لول های A1,B1,B2   بوسیله مدرسه طراحی و ارزشیابی می شوند.

دوره مکالمه و اطلاعات عمومی نیز در مدرسه برای دوست داران زبان که نیاز به تمرین و یادگیری بیشتر دارند در صورت داشتن متقاضی برگزار می شود.

متقاضیانی که امکان شرکت در دوره های مدرسه را ندارند می توانند در امتحان استرنی سطح B شرکت کنند که فقط سالی یکبار در ماه دسامبر (آذر ماه ) برگزار می شود. این امتحان نیز از طرف دانشگاه زبانهای خارجی سینا  Siena   برگزار خواهد شد.

فقط کسانی که موفق به اخذ مدرک B1  قبل از سال ۱۳۹۶ می شوند می توانند برای ویزای تحصیلی سال ۲۰۱۷-۲۰۱۸ اقدام نمایند.

بعد از این تاریخ برای سال تحصیلی ۲۰۱۸ – 2019 اقدام خواهد شد.

لازم به ذکر می باشد امتحان های پایانی در تهران برگزار می شود.

اساسنامه:

۱٫      از تمام دانشجویان تقاضا می شود که با سعی و تلاش فراوان و پشتکار در کلاسها حضور یابند و قوانین جمهوری اسلامی ایران را رعایت فرمایند.

۲٫      تاخیر در کلاس حداکثر تا ۱۵ دقیقه مجاز می باشد. لازم به ذکر است که همراه داشتن کارت مدرسه اجباری است.

۳٫      پس از ثبت نام تغییر روز و ساعت به هیچ عنوان مقدور نخواهد بود.

۴٫      دانشجویانی که بیش از ۱۰ جلسه غیبت داشته باشند امتحان پایان ترم آنها فاقد اعتبار بوده و تصحیح نخواهد شد.

۵٫      در این دوره پس از ثبت نام فسخ آن و استرداد شهریه مربوطه به هیچ دلیلی مقدور نخواهد بود.

۶٫      امتحانات پایان ترم B1 حکم ترجیحی جهت صدور ویزای تحصیلی را دارند.

۷٫      استعمال دخانیات و استفاده از تلفن همراه در ساعات کلاسها و در محیط آموزشی بطور کلی ممنوع می باشد.

ثبت نام دوره های پاییز ۹۵:

ثبت نام برای ترم های A1-A2-B1-B2 و از تاریخ پنجشنبه ۲۰شهریور تا دوشنبه ۵ مهر ماه ۹۵ ازطریق شماره تماس ۰۱۱۴۴۵۱۰۳۲ و ۰۹۳۸۱۸۰۵۱۳۱ انجام می شود.

شماره کارت بانک ملی جهت پرداخت هزینه شهریه

٦٠٣٧٩٩٧٢٤٩٨٣٦٨٥٠  رضا سالاريان

هزینه شهریه برای دوره های   1100000:A1-A2-B1- تومان

جهت شرکت در امتحان پایانی این دوره ها مبلغ ۶٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال در وجه مدرسه ایتالیایی تهران باید پرداخت شود.

امتحان استرنی :

امتحان استرنی سطح B1  از طرف دانشگاه SIENA  در تاریخ های ۱۲ و ۱۳ آذر ماه ۹۵ برگزار خواهد شد و ثبت نام آنلاین جهت آن از تاریخ ۱۴ شهریور تا تاریخ ۱۵ مهرماه ۹۵ از طریق سایت مربوطه   WWW.SITENROL.COM قابل انجام می باشد.

کلاس های استرنی در مدرسه ایتالیایی مازیار رویان برگزار می شود.

تقویم آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی  ۹۶-۹۵‌دوشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۵
اطلاعیه مهم تعطیلی عمومی روز سه شنبه مورخ ۲۱/۱۰/۹۵‌دوشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۵
اطلاعیه مهم روند پرینت کارت ورود به جلسه امتحان‌سه شنبه ۷ دی ۱۳۹۵
شروع ساعت کاری دانشگاه در روز چهارشنبه مورخ ۹۵/۱۰/۰۱‌سه شنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۵