آیین تجلیل از خبرنگاران شهرستان نور

آیین تجلیل از خبرنگاران شهرستان نور با حضور جمعی از اصحاب رسانه، دکتر علی قربانی سرپرست موسسه، دکتر رضا سالاریان عضو هیئت مؤسس و مهندس فرهنگ حسن زاده مدیر روابط عمومی در تاریخ ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ برگزار شد.

این مراسم با آیاتی چند از کلام‌الله مجید، سرود جمهوری اسلامی ایران و ادای احترام به روح تمام خبرنگاران درگذشته علی‌الخصوص محمود صارمی آغاز گردید.

در این مراسم دکتر قربانی ضمن تبریک دهه ولایت و روز خبرنگار گفت: فرصتی شد تا در خدمت اصحاب رسانه باشیم و برای من و همکارانم روزی ناب و به یادماندنی خواهد بود.

دکتر قربانی با اشاره به مسئولیت اجتماعی که به عهده خبرنگاران است گفت: در حدیثی از پیامبر اکرم آمده است که شما حق را بگویید در راه خدا و از ملامت هیچ ملامت‌کننده‌ای نترسید. پس حق محوری و حق‌طلبی و حق‌گویی از برجسته‌ترین و مهمترین ویژگی‌های یک خبرنگار موفق و خداترس است.

ایشان خاطر نشان کردند: ما به عنوان یک نهاد دانشگاهی از تمام زحمات و تلاش‌های شما در شرایط و صحنه‌های مختلف تشکر و قدردانی می‌کنیم و خواستار نقد منصفانه در جهت اعتلای فرهنگ و جایگاه ویژه منطقه هستیم. هرکسی هر نقشی که دارد و در آن ارزش‌آفرینی می‌کند به واسطه اخبار نقشش کمرنگ نشود و انشالله برجسته‌تر شود. از شما تشکر می‌کنم وبرای شما عزیزان آرزوی توفیق دارم.

در ادامه این نشست دکتر سالاریان ضمن عرض تبریک به مناسبت روز خبرنگار یادآوری کرد: سال‌های اخیر دانشگاه مازیار تلاش بوده تا با خبرنگاران شهرستان در ارتباط باشد اما این ارتباط منسجم و منظم نبوده است . امیدوارم این نشست بابی برای شروع همکاری و ارتباط جدید و پی در پی باشد و اعلام می‌داریم که دانشگاه مازیار همواره در کنار اصحاب رسانه هست.

ایشان در ادامه بیان داشتند: دانشگاه مازیار برنامه‌هایی درحوزه‌های علمی، پژوهشی، آموزشی، فناوری، کسب و کار و فرهنگی دارد که این امر نیازمند تقویت و تعامل با رسانه‌های بومی هست.

دانشگاه مازیار در یک محیط کوچک فعالیت می‌کند و باید بتواند در گوشه‌ای از مشکلات جامعه سهیم باشد. گاهاً می‌توانیم در تصمیم‌گیری‌ها و ایده‌پردازی‌ها ورود کنیم و یا حتی به صورت مشارکت و هماهنگی با سایر ارگان‌های مربوطه و همچنین پتانسیل علمی دانشجویان و اساتید مشکل را برطرف کنیم.

همچنین افزودند: ما خانه اندیشه مازیار را راه اندازی نمودیم تا در عرصه‌های مختلف بستر تولید تفکر و اندیشه‌هایی که بانی رونق و توسعه جامعه شود را پی‌ریزی کنیم.

ایشان در ادامه بیان کردند: دوست دارم به عنوان یک برادر در کنار شما باشم و در مسیر توسعه دانشگاه و شهرستان با هم همکاری مضاعف داشته باشیم. در پایان برای تک‌تک شما آرزوی سلامتی و موفقیت دارم و امیدوارم بتوانیم اگر مشکلاتی در کارتان هست را هموار نماییم.

در ادامه خبرنگاران دیدگاه‌ها و نظرات خود را در جهت ارتباط بهتر اصحاب رسانه با حوزه دانشگاه و همچنین نقش مؤثر دانشگاه در جامعه بیان کردند. در پایان از خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان نور با اهدای لوح، تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

تقویم آموزشی نیمسال اول ۱۳۹۸‌دوشنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۸
تقویم آموزشی نیمسال دوم ۱۳۹۷‌سه شنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۸
اطلاعیه مهم سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص مصوبات پانزدهمین و شانزدهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در رابطه با ...‌شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۷
اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درخصوص چگونگی پذیرش دانشجو صرفاً با سوابق تحصیلی...‌شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۷