درخشش عضو هیأت علمی مؤسسه در دوسالانه جایزه دکتر مزینی- کتاب معماری و شهرسازی

پژوهشگر دکتری شهرسازی و عضو انجمن مفاخر معماری ایران و عضو هیأت علمی و استاد نمونه دانشکده معماری و شهرسازی مؤسسه با نگارش کتاب «محرک توسعه شهری» موفق به دریافت رتبه «ویژه» چهارمین دوسالانه دکتر مزینی – کتاب معمـاری و شهرسازی شد.

چهارمین دوره دوسالانه کتاب معماری و شهرسازی؛ جایزه دکتر منوچهر مزینی با معرفی کتاب برگزیده به همت انجمن مفاخر معماری ایران و با حضور معماران و شهرسازی به نام کشور، در موزه هنرهای دینی امام علی (ع) برگزار شد و امین ابراهیمی دهکردی عضو هیأت علمی مؤسسه آموزش عالی مازیار که پیش از این موفق به کسب جایزه نویسنده تقدیر شده در جشنواره کتاب سال ایران (۱۳۹۳)، رتبه ویژه مسابقه دو سالانه کتاب معماری و شهرسازی دکتر مزینی (۱۳۹۴) شده بود، در این دوره نیز با کتاب «محرک توسعه شهری» خوش درخشید و از طرف هیات داوران، حائز دریافت لوح ویـژه شد.
مراسم اهدای این جایزه در موزه هنرهای دینی امام علی (ع) تهران با سخنرانی دکتر ایرج اعتصام، مهندس خوبچهر کشاورزی، دکتر احمد سعیدنیا، دکتر حمیده امکچی و دکتر اسکندر مختاری آغاز شد.
این مراسم با حضور دکتر پیروز حناچی معاون شهرسازی و معماری وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.
هدف این جایـزه آشکار ساختن اهمیت و توجه بیشتـر به معماری و شهرسازی، بهره‌وری و بهره‌یابی از دانش بزرگان، صاحب‌نظران و بالا بردن سطح کیفـی تألیف و ترجمه کتاب‌هـای معماری و شهرسازی، همچنین گسترش مخاطبان این نوع آثار در فرهنگ کشور و همچنین تشویق و ترغیب پژوهشگران، معماران و شهرسازان جوان به پژوهش همگام با ارتقای حرفه است.

پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد در آزمون سال ۹۶‌شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۶
تقویم آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۷-۹۶ (انتخاب واحد وحذف واضافه)‌یکشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۶
فراخوان پذیرش دانشجویان مقطع کارشناسی در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون استعدادهای درخشان...‌چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۶
اطلاعیه مهم اخذ واحد نیمسال تابستان ۹۶‌یکشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۶