اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درخصوص چگونگی پذیرش دانشجو صرفاً با سوابق تحصیلی

۱۳۹۷/۱۰/۱۷

باتوجه به مصاحبه های متعدد افراد غیرمسؤول در امر سنجش و پذیرش دانشجو که با قانون مصوب مجلس محترم شورای اسلامی سال ۱۳۹۲ و اصلاحیه سال ۹۵ و یا با مصوبات شورای سنجش و پذیرش مغایرت دارد، به اطلاع داوطلبان عزیز می رساند تنها شرایط و ضوابطی که از طریق اطلاعیه های رسمی این سازمان منتشر می گردد ملاک عمل بوده و موارد مطرح شده خارج از مفاد اطلاعیه ها معتبر نیست. لذا داوطلبان محترم جهت آگاهی از آخرین تغییرها و تصمیم ها درخصوص پذیرش رشته های با سوابق تحصیلی صرفاً به اطلاعیه های این سازمان مراجعه نمایند. شایان ذکر است پیرو اطلاعیه مورخ ۹۷/۱۰/۱۳ این سازمان، اطلاعیه تکمیلی به همراه دفترچه راهنما برای پذیرش از طریق سوابق تحصیلی در تاریخ های ۲۵ دی ماه و ۱۷ بهمن ماه برای ورودی های بهمن ماه ۹۷ و مهر ماه ۹۸ اعلام خواهد شد.

تقویم آموزشی نیمسال دوم ۱۳۹۷‌سه شنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۸
اطلاعیه مهم سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص مصوبات پانزدهمین و شانزدهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در رابطه با ...‌شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۷
اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درخصوص چگونگی پذیرش دانشجو صرفاً با سوابق تحصیلی...‌شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۷
ثبت نام جدید ارشد‌پنج شنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۷