اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درخصوص چگونگی پذیرش دانشجو صرفاً با سوابق تحصیلی

۱۳۹۷/۱۰/۱۷

باتوجه به مصاحبه های متعدد افراد غیرمسؤول در امر سنجش و پذیرش دانشجو که با قانون مصوب مجلس محترم شورای اسلامی سال ۱۳۹۲ و اصلاحیه سال ۹۵ و یا با مصوبات شورای سنجش و پذیرش مغایرت دارد، به اطلاع داوطلبان عزیز می رساند تنها شرایط و ضوابطی که از طریق اطلاعیه های رسمی این سازمان منتشر می گردد ملاک عمل بوده و موارد مطرح شده خارج از مفاد اطلاعیه ها معتبر نیست. لذا داوطلبان محترم جهت آگاهی از آخرین تغییرها و تصمیم ها درخصوص پذیرش رشته های با سوابق تحصیلی صرفاً به اطلاعیه های این سازمان مراجعه نمایند. شایان ذکر است پیرو اطلاعیه مورخ ۹۷/۱۰/۱۳ این سازمان، اطلاعیه تکمیلی به همراه دفترچه راهنما برای پذیرش از طریق سوابق تحصیلی در تاریخ های ۲۵ دی ماه و ۱۷ بهمن ماه برای ورودی های بهمن ماه ۹۷ و مهر ماه ۹۸ اعلام خواهد شد.

کسب رتبه برتر کشوری در آزمون دکتری، سرکارخانم رقیه قنبری‌شنبه 24 اکتبر 2020
اطلاعیه آزمون مجازی نیمسال ۹۸۲‌شنبه 27 ژوئن 2020
زمانبندی ثبت‌نام و انتخاب رشته آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۹‌سه‌شنبه 5 می 2020
تغییر زمان امتحانات دوشنبه – ۱۶ دی ۱۳۹۸‌یکشنبه 5 ژانویه 2020